Élvezd a reggelt


Terepfutás hajnalban


Munka előtt Évivel és néhány barátunkkal felmentünk a Hármashatár-hegyre futni. Ebben még nincs semmi különös, mert gyakran járunk együtt terepfutni. Szokásos hajnali futásnak indult, de az erdő egyre jobban elvarázsolt bennünket. Jelzetlen vadregényes ösvényekre tévedtünk, izgatottan fedeztük fel az utat és tippelgettük hová vezet.
Felfutottunk az Újlaki tetőre, ahol a siklóernyősök által használt ugratóra telepedtünk. Hosszan bambultunk magunk elé, és figyeltük, ahogy a felszálló köd még épp takarja a szemben lévő dombokat.
Megálltunk, elmosolyodtunk, és egyszerűen csak élveztük, hogy ott vagyunk és ilyen reggelünk van. Nem is futottuk végül annyit, amennyit terveztünk, de ez a kis meditálás többet is jelent mint plusz két-három kilométer.
Köszönjük a természetnek, hogy ilyen szépséggel lep meg bennünket, minden egyes alkalommal egy új élményben van részünk.
Kicsivel később Emelie Forsberg Facebook oldalán az alábbi képpel találkoztam. Mintha megérezte volna...élvezd a napot, akárhol is vagy.
Kívánom ezt Nektek is, kedves Olvasók, minden nap.
A péntek pedig legyen a közös reggelünk :)


Enjoy your day wherever you are! - Emelie ForsbergMegjegyzések

  1. For those who want to up the stakes, step into our High Limit Salon. With over 3,000 state-of-the-art slot machines, including jackpot progressives, multi-line, multi-coin and interactive bonus screen games, there are nearly infinite ways to find out|to search out} your subsequent #WinningMoment. 88 Fortunes® is 바카라 the perfect slot expertise for gamers to test their luck. Featuring 10 Free Games might be} endlessly re-triggered, 88 Fortunes options the “All Up” sport fashion, which supplies gamers the chance to buy gold symbols to extend their successful opportunities. Lock in a win enjoying in} Lock It Up – Dragon Fire™ and Legend of Nian™. This thrilling sequence highlights a free games characteristic that is triggered by six or extra gold symbols.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Salomon Szentendre Trail - Road to the unspeakable path

Az Ultrabalaton érzelmi oldala

Adrián a Kernavė-Vilnius Trail-marathon-on