Élvezd a reggelt


Terepfutás hajnalban


Munka előtt Évivel és néhány barátunkkal felmentünk a Hármashatár-hegyre futni. Ebben még nincs semmi különös, mert gyakran járunk együtt terepfutni. Szokásos hajnali futásnak indult, de az erdő egyre jobban elvarázsolt bennünket. Jelzetlen vadregényes ösvényekre tévedtünk, izgatottan fedeztük fel az utat és tippelgettük hová vezet.
Felfutottunk az Újlaki tetőre, ahol a siklóernyősök által használt ugratóra telepedtünk. Hosszan bambultunk magunk elé, és figyeltük, ahogy a felszálló köd még épp takarja a szemben lévő dombokat.
Megálltunk, elmosolyodtunk, és egyszerűen csak élveztük, hogy ott vagyunk és ilyen reggelünk van. Nem is futottuk végül annyit, amennyit terveztünk, de ez a kis meditálás többet is jelent mint plusz két-három kilométer.
Köszönjük a természetnek, hogy ilyen szépséggel lep meg bennünket, minden egyes alkalommal egy új élményben van részünk.
Kicsivel később Emelie Forsberg Facebook oldalán az alábbi képpel találkoztam. Mintha megérezte volna...élvezd a napot, akárhol is vagy.
Kívánom ezt Nektek is, kedves Olvasók, minden nap.
A péntek pedig legyen a közös reggelünk :)


Enjoy your day wherever you are! - Emelie Forsberg



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Salomon Szentendre Trail - Road to the unspeakable path

CoffeeRunnerek a Zuppa Trail-en

A futás és Én - Juhász Attika története