CEP félmaraton

Első alkalommal rendezték meg Székesfehérváron a CEP félmaratont. Három féle táv közül lehetett választani: 7km, 14km, 21km. A helyzetet az is megkönnyítette, hogy egy 7 kilométeres kört jelöltek ki a városban.
Annak ellenére, hogy háromszor futottam rajta végig, nem volt unalmas, sőt megnyugtatott annak ismerete, hogy mi következik.
A nevezéshez egy véletlen szerencse révén jutottam, mert az előző napi 30 kilis pályabejárás után kerékpározást terveztem. De a Footour stand miatt egyébként is lementem, és jött az ajándék rajtszám, akkor meg miért is ne legyen egy edzőverseny. A cél az volt, hogy a három kört fokozóra fussam meg (32:30, 32:50, 32:40 lett) és hogy nem meghalós, de azért öt perc alatti ezreket produkáljak. Ez össze is jött, 1:38 lett a vége.
A verseny egyébként elnyerte tetszésemet. Az apró kellemetlenségre (hihetetlen hosszú sor a női mosdók előtt) biztos megoldást adnak jövőre. A pályán két frissítőpont is volt, ami jól jött a hirtelen beköszöntött melegben. Végig profin lezárt utakon futottunk és a helyiek nagyon kedvesen szurkoltak mindenkinek. A verseny utáni tészta hibátlan volt, de nem szabad szavak nélkül hagyni az ingyenes masszázst, amire alig kellett várni, és nagyon jól esett.
Az eredményehirdetésen nagyon örültem, mert két kedves ismerősöm is dobogóra állt, kaptak szuper CEP termékeket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Salomon Szentendre Trail - Road to the unspeakable path

CoffeeRunnerek a Zuppa Trail-en

A futás és Én - Juhász Attika története