CoffeeRUN Momma

A CoffeeRUN szervezője

Marton-Mlecsenkov Éva


2012-ben  kezdtem el komolyabban foglalkozni a futással, előtte nem túl sokat sportoltam. Természetesen annak idején engem is lekapott az aerobik láz, de hamar kigyógyultam belőle.
Második gyermekem születése után határoztam el, hogy valamit mozognom kell, mert rossz volt a közérzetem a túlsúlyom miatt, és olyan elfoglaltságra volt szükségem, ami nem volt időhöz kötve, mivel két kicsi gyerek mellett nagyon nehéz volt időt szakítani bármire is. A futás kézenfekvőnek tűnt, hiszen bármikor bele tudtam ugrani a cipőmbe, és el tudtam tűnni egy kis időre. Ez mára már eléggé kinőtte magát, és jelenleg az ultrafutásban feszegetem a határaimat.
A 2014-es év sok sikert hozott számomra, nevezhetnénk a nagy premierek évének. Első 6 órás verseny, első 81 km-em (Korinthosz.hu), első 100 km-em (Spártai 100-as), és amire a legbüszkébb vagyok, az a Győr - Budapest Ultramaraton győzelmem a női mezőnyben.
Azóta jó pár kilit beleraktam már a lábamba és szépen menetelek előre a "Szent Cél" érdekében, ami nem más, mint a Spartathlon!
Idén sikerült teljesítenem az Ultrabalaton 220 km-es távját, egyéniben. Ez egy újabb mérföldkő a futóéletemben.

A CoffeeRUNra is úgy tekintek, mintha a gyermekem lenne. Szeretettel nevelgetem, és boldogan tapasztalom, hogy egyre jobban cseperedik, fejlődik a szárnyaim alatt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Salomon Szentendre Trail - Road to the unspeakable path

A futás és Én - Juhász Attika története

CoffeeRunnerek a Zuppa Trail-en