CoffeeRUN Feat. MKB#20percegészség


Szerző: CoffeeRUN Momma

MKB#20percegészség  Amikor először találkoztam ezzel a programmal egyből megfogott a címe.
Azokra az időkre emlékeztetett, amikor egy kicsi és egy pici baba mellett próbáltam időt szakítani arra, hogy akár csak 20 percre kiszabaduljak a négy fal közül és testileg és lelkileg is feltöltődjek futás közben.
Ezek a lopott sajátidők segítettek abban, hogy jobb anyukája legyek a gyermekeimnek, jobb társa a férjemnek és hogy konkrétan épelméjű maradjak. :D
Hiszem és vallom, hogy minden embernek szüksége van arra, hogy „töltőre tegye magát” és kikapcsolódjon.
Legyen ez futás, úszás, bringázás vagy akár egy jó könyv. Mindenkinek más segít abban, hogy teljes életet éljen.




Amikor az MKB#20percegészség csapata megkeresett, hogy tetszik nekik a CoffeeRUN közösség szellemisége és program kínálata és nyitottak lennének egy együttműködéshez, akkor az első dolgom az volt, hogy felkerestem a www.mkb20percegeszseg.hu oldalt és utána olvastam, hogy miről is szól a programjuk.
Mondanom sem kell, teljesen beszippantott a mátrix, mert jobbnál jobb írásokra bukkantam az anyaságról, apaságról, életmódról és még sorolhatnám az izgalmas témákat, amikből a fent említett oldalon ti is szemezgethettek. Nekem a legjobban azok a cikkek tetszettek, amelyeket úgymond Élet írt, mert a hétköznapi történeteken keresztül az ember azt érezheti, hogy nincsen egyedül, más is átéli azt, amit ő. Ez erőt ad és akár iránymutató is lehet.

Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű kezdeményezés részesei lehetünk és a közösségi eseményeink révén lendül igazán mozgásba mindaz, amit elméletben már mindenki tud.





Igazán megtisztelő, hogy az MKB Bank ilyen nagyra értékeli a közösségünket és a látóterükbe került a mozgalmunk, melynek legfőbb célkitűzése az élményalapú sportolási lehetőségek megteremtése.
A CoffeeRUN közösség és a MKB#20percegészség program közös célja, hogy minél több emberhez eljuttassuk a sportolás lehetőségét, ezzel esélyt adva egy egészségesebb és teljesebb életnek.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Salomon Szentendre Trail - Road to the unspeakable path

CoffeeRunnerek a Zuppa Trail-en

A futás és Én - Juhász Attika története